Produkter i din kurv

☀️ Lige nu: SOMMERTILBUD! ☀️

12% ekstra rabat, brug koden: SOL12

Herre Dame

Om konceptet

Hvordan kan det være så billigt? 

 

"EU-importerede mærkevarer til spotpriser" 

Luxivo består af et distributionsnetværk i Danmark og udenlandske leverandører fra andre EU-lande. Her opkøber vi større varepartier af mærkevarekollektioner, som typisk er 1-2 sæsoner efter den nuværende. Vi kan dermed indkøbe tøjet langt billigere, hvilket betyder at vores kunder kan spare mellem 30-75% på tidsløst og stilfuldt mærkevaretøj hos os. 

På den måde adskiller vi os fra konkurrenterne, ved altid at kunne tilbyde premium tøj fra de samme eftertragtede mærker, blot til udsalgspriser. 

 

"Prisen gælder kun så længe lager haves"

Selvom vi køber stort ind, så vores kunder kan have store besparelser, er det som regel kun gældende én gang for hver model. Da størstedelen af sortimentet er fra en tidligere sæson, så betyder det også at varerne udgår, og dermed ikke kan indkøbes igen. Det medfører at vi altid har et dynamisk sortiment, med konstant udskiftning, men samtidig varer der hurtigt bliver udsolgt. Da priserne er så lave, så er efterspørgslen også høj og derfor må vores kunder altid forvente at skulle slå til, da prisen kun gælder så længe lager haves. 

 

"En tidsløs basisvare går aldrig af mode"

Ideen bag luxivo, var et behov for en webshop med en moderne fortolkning på en outletbutik. Kombinationen af mærkevarer og lave priser var nemlig set før, men desværre kunne man aldrig få de modeller og styles man helst ville have, det var som regel de mindst eftertragtede designs som var tilbage i udsalg. 

Vi indkøber derfor udelukkende stilrene basisvare fra kendte mærker, som alle har det tilfælles at de er populære og har et alsidigt design. Derudover er det vores erfaring at de fleste foretrækker en tidsløs trøje med logo, som kan hænge i skabet sæson efter sæson.  

Vi støtter 

Få 10% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, eksklusive rabatkoder og inspiration direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding! Her er din rabatkode: velkommen10