Produkter i din kurv

☀️ Lige nu: SOMMERTILBUD! ☀️

12% ekstra rabat, brug koden: SOL12

Herre Dame

Alle kategorier hos Luxivo.dk

Hos Luxivo.dk tilbyder vi et bredt udvalg af mærkevarer tøj i alle kategorier, fra alle de mest populære brands. Vi følger modens trends og tendenser tæt, for hele tiden at kunne tilbyde det bedste udvalg til vores kunder. Vi forhandler premium mærkevaretøj fra Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein og Armani. Streetwear fra The North Face, Champion og Ellesse. High-end tøj og accessories fra Versace, Valentino, Balmain Paris og Roberto Cavalli. Samt sportstøj fra Nike, Adidas, Umbro, Puma og Starter.

 

I Luxivo’s opstart fokuserede vi meget på essentials som t-shirts, hættetrøjer og underbukser, men efterhånden som vi er vokset har vi ligeledes udvidet vores sortiment og produktkatalog. I dag dækker vi alle dine behov! Mangler du bukser, polo trøjer, skjorter sweatshirt eller jakker, så har vi det hele til dig i tidsløse modeller der passer til den sæson vi befinder os i. Vores nyeste produktkategori er accessoires, her håndplukker vi sæsonens bedste vare, solbriller og caps som sommeren og huer, hatte, handsker og halstørklæder til vinteren. Vores tasker, punge, slips og ure er ligeledes blevet en fast del af vores store sortiment.

 

 Kort sagt så er vi Danmarks bedste mærkevare webshop, hvor du altid finder dine yndlingsvare til tilbudspriser! Vi er Danmarks billigste på alle vare i på hjemmesiden, finder du det billigere hos andre så matcher vi som minimum prisen! Luxivo.dk – Premium brands, Outlet prices

Få 10% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, eksklusive rabatkoder og inspiration direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding! Her er din rabatkode: velkommen10