GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER IDAG!

GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER IDAG!

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger: 

Luxivo Group IVS

CVR nr: 37996424 

Adresse: Søndergade 115

Post nr./By: 6600 Vejen

Mail: info@luxivo.dk

Telefon: 42525082

 

Betaling: 

På shoppen kan du betale med følgende betalingskort: Visa/Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro. 

Vi opkræver ikke gebyr ved betaling med Mastercard el. Visa Electron. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Levering: 

Levering via PostDanmark/GLS/DAO365, med en fragtpris på 39 kr. uden omdeling og 59 kr. med omdeling. Der er fri fragt på ordrer over 1000 DKK

Der leveres kun til Danmark.

Varen vil blive leveret inden for 1-3 hverdage. 

 

Fortrydelsesret: 

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved: info@luxivo.dk, eller ved at bruge standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Klik her for at hente en returseddel

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægtes modtagelse af pakken og dermed sendes retur til os uden videre dialog, opkræves der et ekspeditionsgebyr på 50 DKK ved returneringen. Gebyret fratrækkes det totale beløb der skulle tilbageføres fra ordren. 

 

Returnering: 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du skal vedlægge ordrebekræftelse, eller anden form for dokumentation for købet, ved returnering. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen. 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ved købet (dog ikke fragtomkostninger for returnering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

  Luxivo Group IVS

  Søndergade 115

  6600 Vejen

  Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.  

  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  Klik her for at hente en returseddel

  OBS: Der kan gå op til 5 hverdage fra vi har modtaget din returnering, til den er behandlet. 

  Reklamationsret: 

  Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

  Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


  Varen sendes til:

  Luxivo Group IVS, Søndergade 115, 6600 Vejen

   

  Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  OBS: Der kan gå op til 5 hverdage fra vi har modtaget din reklamation, til den er behandlet. 

  Persondatapolitik: 

  For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

  Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Personoplysningerne registreres hos Luxivo Group IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

  Den dataansvarlige på Luxivo.dk er: Adm. direktør Jeppe Vejrup

   

  Som registreret hos Luxivo, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@luxivo.dk  

  Klageadgang

  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores mail: info@luxivo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

   

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
  Carl Jacobsensvej 35

  2500 Valby

  www.forbrug.dk

   

  Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

   

  Handelsbetingelserne er senest opdateret 17/08 - 2017

   

  Søgeresultater