Produkter i din kurv

☀️ SOMMERTILBUD slutter snart! ☀️

12% ekstra rabat, brug koden: SOL12

Herre Dame

Hvordan sender man retur hos Luxivo?

Som kunde hos Luxivo har du 100 dages returret.

Ønsker du at ombytte/returnere din ordre? Gør følgende:

1. Skriv udfra varen/varerne på ordreseddelen hvad du ønsker (Ombyt/gavekort/retur).

2. Gå til https://return.shipmondo.com/luxivo

3. Udfyld nødvendige oplysninger, og vælg om du ønsker at printe et returlabel, eller få en tal-kode som pakkeshoppen kan skrive, og dermed printe label for dig. 

Med tal-koden tilbyder vi nu en simpel returløsning, så man slipper for at printe selv. Vis tal-koden i DAO-pakkeshoppen, så printer de et label og sætter på pakken. 

 

Vi tilbyder gratis ombytning af alle ordre, dette gælder også ombytning til gavekort. Skal ordren refunderes fratrækker vi et gebyr på 50 kr. Dette gebyr dækker fragtomkostningerne til det returlabel/tal-kode, som kan hentes gratis.

Vi behandler alle returneringer inden for 5 hverdage. Du modtager en bekræftelse på mail når den er behandlet.

                 

Returneringspolitik:

 • Varer skal returneres ubrugte og ubeskadigede med alle mærker fastgjorte og inklusive den originale indpakning.
 • Pak varerne forsvarligt ind, alt emballage skal medfølge og være intakt. 
 • Fodtøj og accessories skal returneres med de originale kasser og beskyttende poser, hvis de medfulgte, og placeres i en beskyttende kasse til forsendelse.
 • Når du prøver fodtøj, så undgå venligst at afgive mærker på sålene eller at beskadige skotøjsæsken.
 • Du har som forbruger 100 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 • Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter du har modtaget din vare.   

 

Returnering: 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Men sendes din returnering gennem vores retursystem, er der tracking på alle pakker og erstatning kan derfor hentes, hvis dette er nødvendigt. 


Manglende original emballage vil udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, skal varen altid returneres i original emballage. Gøres dette ikke vil der medføre en gebyr på 40 kr. pr. manglende emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten: 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du fjerner mærkerne i tøjet, eller tager tøjet i brug. Du må gerne prøve tøjet på, så du kan se om størrelsen passer, men ikke tage varen i brug.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke fragtomkostninger), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 100 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Hvis du selv vil stå for fragten, skal varen sendes til: 

  Luxivo Group ApS

  Håndværkervej 11

  6600 Vejen 

   

   Få 10% rabat

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, eksklusive rabatkoder og inspiration direkte i din indbakke.

   Tak for din tilmelding! Her er din rabatkode: velkommen10