Produkter i din kurv
← Fortsæt med at handle
← Fortsæt med at handle

Efterårsudsalg! Shop her >>

Alle sæsonvarer nedsat, spar op til 60%

Herre Dame

Hvordan sender man retur hos Luxivo?

 Som kunde hos os har du 100 dages returret.

Benyt det vedlagte returlabel til at klistre udenpå pakken. Se vores step-for-step guide herunder for uddybende forklaring:

 1. Noter på ordresedlen ud fra de pågældende varer om du ønsker ombytning, refundering eller gavekort. Fx ”Penge retur” eller ”ombyttes til str medium”.
 2. Pak varerne forsvarligt ind, alt emballage skal medfølge og være intakt. 
 3. Klister den vedlagte returlabel udenpå pakken. (Husk at fjern det gamle label) 
 4. Aflever pakken i din nærmeste pakkeshop. 
Vi behandler alle returneringer indenfor 5 hverdage. Du modtager en bekræftelse på mail når den er gennemført.  
Har du mistet vedlagte returlabel, kan du hente et nyt her. "KLIK HER"
Vi tilbyder gratis ombytning af alle ordre. Skal ordren refunderes fratrækker vi et gebyr på 50 kr. Dette gebyr dækker fragtomkostningerne til det forudbetalte returlabel, som er vedlagt din ordre. 

                 

Returneringspolitik:

 • Varer skal returneres ubrugte og ubeskadigede med alle mærker fastgjorte og inklusive den originale indpakning.
 • Fodtøj og accessories skal returneres med de originale kasser og beskyttende poser, hvis de medfulgte, og placeres i en beskyttende kasse til forsendelse.
 • Når du prøver fodtøj, så undgå venligst at afgiver mærker på sålene eller at beskadige skotøjsæsken.
 • Du har som forbruger 100 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 • Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter du har modtaget din vare.   

 

Returnering: 

Du skal vedlægge ordrebekræftelse, hvorpå du skriver hvad du ønsker med returpakken. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Men sendes din returnering gennem vores retursystem, er der tracking på alle pakker og erstatning kan derfor hentes, hvis dette er nødvendigt. 


Manglende original emballage vil udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, skal varen altid returneres i original emballage. Gøres dette ikke vil der medføre en gebyr på 40 kr. pr. manglende emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten: 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du fjerner mærkerne i tøjet, eller tager tøjet i brug. Du må gerne prøve tøjet på, så du kan se om størrelsen passer, men ikke tage varen i brug.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke fragtomkostninger), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 100 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

  Luxivo Group ApS

  Håndværkervej 11

  6600 Vejen 

   

  Ved ombytning, skal varen sendes til: 

  Luxivo Group ApS

  Håndværkervej 11

  6600 Vejen

   Få 10% rabat

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, eksklusive rabatkoder og inspiration direkte i din indbakke.

   Tak for din tilmelding! Her er din rabatkode: velkommen10