Produkter i din kurv

☀️ Lige nu: SOMMERTILBUD! ☀️

12% ekstra rabat, brug koden: SOL12

Herre Dame

Nytårstøj til mænd: Sådan finder du det perfekte outfit

Skrevet af Luxivo Group ApS d.

Har du fundet det helt rigtige nytårstøj, eller mangler du stadig at finde ud af, hvad du skal have på? Selvom nytårstøjet og trends ændrer sig fra år til år, så er konceptet stadig det samme. Den 31. December er nemlig dagen, hvor du kan dresse lidt mere up, end du plejer og iklæde dig dit flotteste festtøj. Og der er masser muligheder for at gøre herrebeklædning festlig: både blomstret skjorter, et flot bælte eller et helt sort nytårssæt. 

I denne guide, kan du finde 5 bud på det perfekte nytårstøj til mænd. Du kan også gå til vores nytårs-kategori, hvor vi har samlet alt nytårstøj til dig.

5 forskellige nytårsoutfit til mænd

Det minimalistiske jakkesæt

Et slim fit jakkesæt er altid et sikkert hit til nytårsaften. Du kan både dresse det op og ned alt efter, hvad du ønsker. Fx kan du gøre outfittet sporty med t-shirt og sneakers, eller du kan vælge en traditionel hvid skjorte til for et mere formelt outfit. Én ting er sikkert; uanset hvilken fest, du skal til eller hvilket humør, du er i, går du aldrig galt i byen med et jakkesæt til nytår.

nytårstøj til mænd - blazer

På billedet: Matinique blazer

Den spraglede skjorte

Hvis du skal til en nytårsfest og gerne vil skille dig lidt ud, kan du også vælge en skjorte med mønster. Der er masser muligheder, hvis du hverken er bange for mønster, blomster eller farver. Du kan fx gå med en skjorte med grønt mønster i slimt fit, eller en regular skjorte med store blomster, hvis det passer bedre med din personlige stil.

nytårstøj til mænd - mønstret skjorte 

På billedet: Slim fit skjorte med print

Sleek og elegant i suit and tie

Det mest ikoniske nytårstøj til mænd er en smoking i sort og hvid med en butterfly. En smoking i sort og hvid er lige så festligt, som det er elegant. Måske har du også allerede jakkesættet derhjemme? Du kan med fordel pifte det op med en helt ny hvid skjorte, en vest, eller fx en charmeklud? Hvis du går efter et helt gennemført look, kan du også tilføje en loafer sko i poleret læder.

 nytårstøj til mænd - hvid skjorte

På billedet: Ralph lauren skjorte i hvid

En nat i byen i dit yndlingssæt

Hvis du har læst mulighederne igennem her, og du stadig ikke har besluttet dig for et outfit, kan du gå i en helt andet retning. Hvad med fx at iklæde dig et helt sort nytårssæt? Du kan tage udgangspunkt i nogle af dine yndlings items, du allerede har i skabet og så tilføje en chunky sweater eller en ny cashmere strik i sort?

nytårstøj til mænd - sort strik 

På billedet: Strik fra Lacoste

Joggingtøj til hjemmeaftenen eller dagen derpå

Det kan sagtens være sjovt, at holde en nytårsaften derhjemme eller i sommerhuset iklædt dit yndlings-joggingsæt eller nattøj. Og når nu det er nytårsaften, kan du med fordel købe et sæt nattøj fra kvalitetsmærker som Ralph Lauren eller Hugo Boss. På den måde er du sikret ultimativ komfort. Hvis ikke du skal bruge joggingsættet om aftenen, er det altid en god ide at have et sæt klar til dagen derpå.

 nytårstøj til mænd - nattøj

På billedet: Natbukser fra Ralph Lauren

Vælg det nytårsoutfit, som passer til dig

De syv forskellige nytårsoutfit er lavet ud fra, at nytårsfesten kan byde på mange forskellige lokationer og fejringer. Når du skal vælge et nytårsoutfit, er det vigtigste derfor også, at du vælger et outfit, som du føler dig tilpas i. 

Når du skal vælge outfit, kan du derfor gøre brug af følgende råd:

  • Gå med din egen personline mening, så du føler dig tilpas i tøjet
  • Invester i noget tøj, som kan bruges igen 
  • Vælg et sæt tøj i høj kvalitet, så du står skarpt hele aftenen

Pep outfittet op med nytårs accessories 

Hvis du gerne vil tilføje dit outfit lidt ekstra, kan du altid tilføje forskellige accessories som supplement. 

Der er mange forskellige muligheder. Du kan både tilføje en butterfly eller et slips til din skjorte, ligesom du også kan skeje ud med en nytårshat. Her får du en liste over 3 accessories, som du bør overveje at investere i for at fuldende dit outfit. 

Bælte: Et lækkert bælte i læder, kan løfte dit nytårstøj til nye højder. Det giver et elegant look, når skjorten er nede i bukserne, som bliver holdt oppe af et flot bælte. Husk dog følgende regel, når det kommer til bælter: farven på bæltet, skal gerne matche farven på dine jakkesæt sko. 

Se hele vores udvalg af bælter.

Sko: De mest populære sko til nytårsaften er jakkesæts sko. Det kan gøre en forskel for, hvor festlig du gerne vil være. Du kan også gå en mere utraditionel vej og gå med den trendy loafer sko. Det kan kræve sin mand at troppe op i, men det er super festligt. Er du mere til sneakers, kan du også gøre det. Det kan især være en god ide, hvis du skal til en stor fest med masser fart på, da disse typisk er nemmere at rengøre bagefter. Dette kan du f.eks. gøre med en våd klud eller svamp. Er dine sneakers meget beskidte, kan du også vaske skoene i vaskemaskinen ved 30 grader, for at undgå at farverne falmer. 

Se hele vores udvalg af sko.

Ure: Et ur behøver ikke nødvendigvis være en dyr investering. Hos Luxivo har vi ure fra mange forskellige brands - både Gant, Calvin Klein og Armani. Og hvilket bedre tidspunkt at vise sit flotte ur frem, end når nedtællingen til kl. 00 begynder? Gå med et ur, du fungerer godt til forskellige outfits.

Se hele vores udvalg af ure.

 


Ældre indlæg

Få 10% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, eksklusive rabatkoder og inspiration direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding! Her er din rabatkode: velkommen10